Herman Brood is niet meer, maar ChaCha, de "Herman Brood Memorial Band" wel. Herman's muziek leeft door!

Begin jaren negentig stond zanger/songwriter Robert van Cruchten al eens in het nieuws, doordat hij een perfecte Herman Brood imitatie neerzette, waardoor hij werd uitgenodigd voor de Soundmixshow bij Henny Huisman.

Na omzwervingen bij diverse Limburgse bands o.a. Jet Black, No Way en Cat's don't bark kwam hij in 2002 terug met een memorabele ode aan Neerlands grootste rock en roll legende Herman Brood.

Het idee ontstond na "de sprong" die Brood in juli 2001 maakte. Robert is op zoek gegaan naar muzikanten die Herman Brood ook een warm hart toe dragen. Dit resulteerde begin 2002 in de "Herman Brood Memorial Band": vier doorgewinterde ras-muzikanten uit heel Nederland die een perfecte set neerzetten en er voor zorg dragen dat Herman's Muziek nooit vergeten zal worden. Ook werden met trots "De Bonita's" gepresenteerd. Twee meiden met stemmen waar "de bombita's" jaloers op zouden zijn geweest!

Na vijf jaar voor altijd weer enthousiast publiek gespeeld te hebben, gaf de "Herman Brood Memorial Band" in 2007 in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond haar afscheidsconcert. Echter: zeven jaar later is de band teruggekeerd met een daverend reunieconcert in de Roermondse ECI Cultuurfabriek. Ze zijn weer te boeken!

De Band:
  Roger Cremers
    drums
  Rik Lebouille
    bas
  Bart van Mechelen
    gitaar
  Erik Brouns
    saxofoon (optioneel)
  Robert van Cruchten
    zang en piano

De Bonita's:
  Liesbeth Hilferink
    zang
  Whitney Christina Demirova
    zang

© K69 MUZIEK & ORGANISATIE  |  SITE BY KETZ